Profit4Cloud
Profit4Cloud

Over ons

Gedreven, ambitieus, inspirerend en met de wil om altijd iets moois te realiseren. Dat is wie we zijn en wat we doen. Sinds 2015 is Profit4Cloud dè software-ontwikkelaar gespecialiseerd in Cloud-technologie. Of het nu gaat om de uitbesteding van een compleet project, het bepalen van een Cloud-strategie of het inzetten van specifieke software-expertise, bij ons bent u aan het juiste adres. Met ons team van inspirerende en hoogopgeleide engineers helpen wij u graag vooruit met, waar mogelijk, gebruikmaking van alle mogelijkheden die de Cloud biedt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We bespreken graag met u uw wensen en bedenken en ontwikkelen dan samen een mooie oplossing.

Wat we doen

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Utrecht en Hengelo werken wij aan mooie en spraakmakende projecten voor opdrachtgevers die actief zijn in onze clusters Banking & Finance, Industrie, Overheid, Retail en Zorg. Daarbij richten wij ons op 4 technologiepijlers: Java, .Net, front-end technologie en natuurlijk Cloud. Onze projecten worden meestal uitgevoerd op de locatie van onze opdrachtgevers maar in toenemende mate krijgen wij ook de vraag om een compleet project aan ons uit te besteden.

Onze mensen

‘Cultural fit’. Jij moet bij ons passen en wij bij jou. Immers, we brengen gemiddeld 40 uur per week met elkaar door en moet je het wel een beetje leuk hebben. Vandaar dat we in onze werving veel aandacht besteden aan wederzijdse chemie. Maar niet alleen bij de werving, ook bij de allocatie aan projecten besteden we veel aandacht of een project ècht bij je past. Daarnaast vinden we bij Profit4Cloud het ‘wij’-gevoel erg belangrijk. Vandaar dat we frequent ‘social events’ organiseren of laten organiseren. Verder stimuleren wij sterk om dingen samen te doen of samen op te pakken.

De ‘harde’ gegevens: al onze collega’s hebben een afgeronde Bachelor of Master Informatica-gerichte studie of hebben dit niveau door jarenlange praktijkervaring. Iedereen heeft gedegen ervaring in software-ontwikkeling of Cloud-engineering. Elke Profit4Cloud-collega heeft de wil om iets moois te realiseren.

Geschiedenis

Begin 2015 is Marc Woolderink met Profit4Cloud gestart. Vanuit de gedachte een eigen onderneming te starten onder de vleugels van een ervaren moederbedrijf. Met de focus op baanbrekende technologie en met integriteit, openheid en samenwerking als echte cultuur-bepalers. Dat deze formule werkt, blijkt wel uit het feit dat we inmiddels al gegroeid zijn naar 55 collega’s en dat we heel trots kunnen zijn op een mooie lijst met opdrachtgevers.

Marc inspireert altijd zijn collega’s de grenzen van hun eigen kunnen op te zoeken en helpt ze succesvol te zijn. Deze ervaring past hij ook toe binnen het succes van Profit4Cloud en deelt deze ook als coach en inspirator.